Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Flexa Classic

Shop jij graag duurzame meubels die een tijdloos design hebben? Neem dan een kijkje in de Classic collectie van FLEXA. In deze collectie vind je prachtig meubilair dat lang meegaat. Wil jij je kind een nieuwe slaapkamer geven? Bij Beddies vind je de mooiste meubels van FLEXA Classic.

> klik hier als je zoekt naar Classic doorbouwonderdelen

Flexa Classic – een klassieke collectie

Classic heet niet voor niets ‘Classic’. De benaming van deze collectie is passend, omdat het Classic meubilair een tijdloos, Scandinavisch design heeft. Ook als je kind over een paar jaar graag zijn of haar kamer anders wil inrichten, zal het meubilair van Flexa Classic nog steeds mooi staan. In deze collectie vind je bedden, opbergoplossingen en bureaus. Doordat de verschillende meubelstukken allemaal dezelfde look hebben, is het eenvoudig om de kinderkamer in te richten met meubilair dat perfect bij elkaar past. In de collectie Classic heb je keuze uit meubelstukken in greywash en whitewash.

Flexa Classic bedden

In de Classic collectie vind je prachtige bedden voor iedere kinderkamer. Zo is er het Classic eenpersoonsbed waar je bedlades onder aan kunt brengen. Deze bedlades bieden extra opbergruimte voor bijvoorbeeld beddengoed of speelgoed. Daarnaast vind je in de collectie Classic bedden met onderschuifbed. Dit is de ideale optie wanneer je kind regelmatig een vriendje of vriendinnetje te logeren heeft.

Ook als je op zoek ben naar een halfhoogslaper, een hoogslaper of een stapelbed zit je bij de Classiccollectie goed. FLEXA Classic heeft zelfs leuke huisbedjes. Deze bedden staan garant voor uren speelplezier.

Bureaus van Classic

Wil je graag een ergonomische werkplek creëren voor je kind? Bekijk dan de Classic bureaus van FLEXA. Sommige van deze bureaus zijn kantelbaar en in hoogte verstelbaar, waardoor je het meubelstuk zo afstelt dat je kind een goede zithouding aanneemt. Deze bureaus zijn ideaal voor kinderen die graag tekenen, met veel plezier aan creatieve projecten werken of in hun kamer huiswerk maken.

Opbergoplossingen van Classic

Voor een goed geordende kinderkamer is voldoende opbergruimte onmisbaar. Gelukkig is er in de Classic collectie aan keus geen gebrek. Zo zijn er diverse kasten verkrijgbaar die onder de Flexa Classic halfhoogslaper of hoogslaper passen. Deze bieden een geweldige oplossing om efficiënt gebruik te maken van ruimte in een kleinere kinderkamer.

Voor de kleding van je kind vind je bij FLEXA ruime kledingkasten met twee of drie deuren. Een kledingkast met twee deuren is ideaal voor de kleinere kinderkamer. Vooral wanneer je kind nog jong is, zal zijn of haar kleding makkelijk in een tweedeurse kledingkast passen. Deze kast neemt minder ruimte in, zodat je zoon of dochter meer speelruimte overhoudt in de kamer.

Voor de liefhebbers van boeken heeft Classic prachtige boekenkasten. Kies voor een grote boekenkast waar je kind veel in kwijt kan of ga voor een hangende boekenkast die geen loopruimte inneemt.

Classic voor iedere kinderkamer

In de Flexa Classic collectie vind je geweldige meubels voor iedere kinderkamer. Heeft je zoon of dochter een kleine kinderkamer? Ga dan voor meubels die ruimte besparen, zoals een bed met bedlade of een hangende boekenkast.

Heeft de kinderkamer juist wel veel ruimte? Kies dan voor een grotere kledingkast of boekenkast waar hij of zij makkelijk al zijn of haar spullen in kwijt kan.

Bij Beddies vind je Flexa Classic meubels die perfect aansluiten op de kinderkamer en de wensen van je zoon of dochter. Neem een kijkje in het assortiment.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur