Filters

Merk
Matrasmaat
Aantal delen
Kleur

Leander babykamers

Een Leander babykamer is altijd een goede keuze. De babykamermeubels van Leander zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en je ziet meteen dat er veel aandacht en liefde is besteed aan de ontwerpen. Ook een Leander babykamer voor je kleintje? Bekijk snel onze collectie.

Waarom een Leander babykamer kiezen?

Als je kiest voor een babykamer van Leander, dan kies je voor:

  • Meubels die echt gemaakt zijn met de kindjes en ouders in gedachten.
  • Ontwerpen waar liefde en aandacht aan is besteed.
  • Sterke en duurzame kwaliteit.
  • Een kamer die lang meegaat (zeker als je kiest voor een van de meegroeiledikantjes).

Hoe is Leander begonnen?

Leander is in 1998 begonnen door Stig Leander. Zijn schoonzus was zwanger van een tweeling en dat leverde een uitdaging op. Hoe zorg je voor twee kindjes tegelijk? Stig ontwierp een wiegje dat daarbij helpt. Dat werd de bekende Leander hangwieg. De lichte bewegingen van dit wiegje geven baby’s een veilig en geborgen gevoel.

Het wiegje was (en is nog steeds) een enorm succes en er volgden dan ook meer meubels. Nu vind je bij Leander complete babykamers en handige accessoires.

Welke Leander babykamer past bij jou?

Leander babykamers zijn te krijgen in verschillende stijlen en samenstellingen. Wat past het beste bij jou? Dat ligt natuurlijk aan je smaak, maar ook aan de grootte van de kinderkamer.

In een grote kamer kan je ieder formaat en ontwerp kiezen. Heb je een krappe kinderkamer? Dan raden we je aan om voor de slanke ontwerpen te gaan van een Leander Luna babykamer of een Leander Linea babykamer.

Verschillende stijlen Leander babykamermeubels

In onze collectie vind je drie verschillende lijnen babykamers van Leander:

  • Luna
  • Linea
  • Classic

De Luna en Linea babykamers bestaan uit slanke meubels met strakke en schuine lijnen. De Classic babykamer is het tegenovergestelde. Deze meubels ogen breder, hebben afgeronde vormen en een prachtige zachte uitstraling.

Tweedelige of driedelige babykamerset?

Bij het kiezen van een babykamer heb je de keuze uit:

  • Een tweedelige set: een ledikant en commode
  • Een driedelige set: een ledikant, commode en kledingkast

Set met luiertafel

In de babykamercollectie van Leander vind je ook een set met een ledikant en een luiertafel. Deze set is lekker compact, maar biedt weinig opbergruimte. Vooral handig als je dus al opbergruimte in de kamer hebt. Bijvoorbeeld een inbouwkast of een kledingkast die mooi bij de set past.

Tweedelige Leander babykamerset

Een tweedelige set is handig als je een wat kleinere babykamer hebt. Of de commode voldoende opbergruimte biedt, ligt eraan hoe groot de kledingcollectie van je kleintje is. In principe kan je er alle kleding in kwijt die je nodig hebt voor een jonge baby. Als je kleintje groter wordt, heb je waarschijnlijk wel een extra kast nodig.

Driedelige Leander babykamerset

Wil je graag meer opbergruimte? Of wil je gewoon in een keer een babykamerset aanschaffen waar je lang mee vooruit kan? Ga dan voor een driedelige babykamerset van Leander.

Filters

Merk
Matrasmaat
Aantal delen
Kleur