Filters

Merk
Aantal delen
Kleur

Leander Classic

Op zoek naar meubels uit de Leander Classic lijn? Dan zit je hier goed. In de Leander Classic lijn vind je alle meubels die je nodig hebt voor je kleintje. Wieg, ledikant, commode, kledingkast én de Classic meegroeistoel. Bekijk snel de collectie en laat je inspireren.

Bekijk hier alle Classic accessoires >

Even voorstellen: Leander

Leander is een merk waar je volop Scandinavisch design vindt. Deze stijl zie je ook terug in de Leander Classic serie. Het begon allemaal in 1998, toen Stig Leanders schoonzus in verwachting was van een tweeling. 

Een tweeling is een flinke uitdaging. Hoe wieg je twee kindjes in slaap? Hoe houd je de ene kalm, terwijl je de andere voedt? Als antwoord hierop ontwierp Stig de Leander Classic hangwieg. En daarna volgde nog veel meer praktische ontwerpen die het leven van ouders en kleintjes makkelijker en fijner maken.

Leander staat voor:

  • Functionaliteit: handig in gebruik
  • Esthetiek: ziet er mooi uit
  • Duurzaam: gaat lang mee
  • Tijdloos: raakt nooit uit de mode

Al deze punten zie je duidelijk terug in de Leander Classic meubelserie.

Dit is de Leander Classic lijn

De Leander Classic babyserie bestaat uit een:

  • Hangwieg
  • Ledikant
  • Meegroeiledikant
  • Commode
  • Kledingkast
  • Meegroeistoel

Allemaal met een doordacht ontwerp. De meubels zijn met liefde ontworpen, met de ouders en kleintjes in gedachten. En dat zie je terug.

Kenmerkend van de Leander Classic lijn zijn de ronde vormen. Deze geven de meubels een zacht en vriendelijk uiterlijk. En dat geeft een comfortabel gevoel in de kinderkamer. Precies wat je wilt in de kamer van je kleintje.

Naast de meubels zijn er ook verschillende extra’s te krijgen voor de Classic serie. Bijvoorbeeld bijpassende matrasjes, toppers, een hemelstandaard en uitvalbeschermers.  

Wit, grijs of whitewash?

De meubels van de Leander Classic lijn zijn grotendeels te krijgen in wit, grijs of whitewash. Allemaal neutrale kleuren die makkelijk te combineren zijn. Ook zijn ze tijdloos. Zo kan je de meubels ook voor een volgend kindje gebruiken. Of zelfs voor je kleinkinderen. Want met de kwaliteit zit het helemaal goed bij Leander.

Leander Classic wit

De witte Leander Classic meubels passen overal bij. Lekker makkelijk. Voor een kleine kinderkamer is wit ook zeker een aanrader. Met wit lijkt de kamer namelijk groter.

Leander Classic grijs

Wil je de kinderkamer een combi van zacht en stoer maken? Dan is een grijze babykamerset van de Leander Classic lijn een aanrader.

Leander Classic whitewash

Wil je een lichte babykamer, maar ook de sfeer die hout uitstraalt? Ga dan voor de Classic meubels met een whitewash finish.

Leander Classic kindermeubels bestellen

Ook de prachtige Classic meubels in huis halen voor je kleintje? Bestel ze snel via onze website. Meestal heb je de meubels binnen een paar werkdagen al in huis. We nemen altijd even contact op om een bezorgmoment met je af te spreken. Boven de €75 bezorgen we gratis. In Nederland én België.

Filters

Merk
Aantal delen
Kleur