Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Leander ledikanten

Een Leander ledikant is een aanwinst voor iedere kinderkamer. De ledikantjes hebben allemaal een bijzonder ontwerp dat het slaapkamertje een speelse of juist zachte en vriendelijke uitstraling geeft. Welk Leander ledikant kies jij? Bekijk snel onze Leander collectie.

Vragen over het bestellen van een ledikant of andere meubels? Neem even contact met ons op. We denken graag met je mee.

Welke Leander ledikanten zijn er?

Leander heeft verschillende series met allemaal een eigen ledikant. Je kan kiezen uit:

  • Leander Classic
  • Leander Linea
  • Leander Luna

Welke stijl Leander ledikant bestel jij?

Welke stijl Leander ledikant wil jij voor de kinderkamer? De Linea en Luna ledikantjes liggen qua stijl vrij dicht bij elkaar. De Classic collectie heeft een heel andere uitstraling.

Luna en Linea

Hierin lijken de Luna en Linea ledikantjes op elkaar:

  • Unieke schuine lijnen die naar boven smal toelopen
  • Elegante smalle spijlen
  • Smalle pootjes
  • Een erg ruimtelijke uitstraling

Verschillen

Toch zijn deze Leander bedjes zeker niet helemaal hetzelfde. Het Leander Linea ledikant is namelijk helemaal van eikenhout of helemaal van beukenhout, zonder kleurtje eroverheen. De Leander Luna ledikantjes hebben eikenhouten pootjes. Het bedje zelf is van beukenhout dat is afgewerkt met een witte of grijze lak.

Formaat

Qua formaat verschillen ze ook:

  • Leander Linea ledikant is alleen te krijgen in 60×120 cm.
  • Leander Luna ledikant is te krijgen in 60×120 cm of 70×140 cm.

Classic Leander ledikant

Bij de Classic collectie van Leander geen schuine lijnen maar juist ronde vormen. Het ledikant is gemaakt van prachtig gebogen beukenhout. Dat geeft het bedje een knusse en comfortabele uitstraling. Het ledikant is 120×70 cm.

Het materiaal van de Leander ledikantjes

Alle Leander ledikanten zijn gemaakt van beukenhout en/of eikenhout. Dat levert sterke bedjes op die jarenlang meegaan. Zo kan het bed perfect worden doorgegeven aan een volgend kindje. Of misschien bewaar je het ledikantje wel voor je kleinkind? De ontwerpen zijn in ieder geval tijdloos.

Het hout wordt altijd afgewerkt met een milieuvriendelijke lak.

Een Leander meegroeiledikant

Leander denkt graag vooruit. Daarom zijn alle Leander ledikanten om te bouwen. Zodra je kleintje te groot wordt voor het ledikant, bouw je het om tot een peuterbed. Het Luna en Linea ledikant kan je daarna ook nog transformeren in een gezellig bankje.

Een Leander ledikant bestellen

Een Leander ledikant bestellen? Bekijk de levertijd op de productpagina. Vaak heb je je nieuwe meubels al binnen een paar werkdagen in huis. Alle Leander meubels worden gratis bezorgd.

Heb je vragen over je bestelling? Wil je graag persoonlijk advies bij je keuze? Stuur ons een berichtje. We denken graag met je mee.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur