Filters

Merk
Matrasmaat
Aantal delen
Kleur

Leander Linea

Strakke en toch ook speelse meubels voor de kinderkamer? Ga voor Leander Linea. In de Linea babyserie vind je een ledikant, commode en luiertafel. Allemaal met speelse schuine lijnen en van oersterke kwaliteit. Benieuwd naar de Leander Linea collectie? Kijk snel verder!

Leander Linea: uniek ontwerp

Door de schuine lijnen is de Leander Linea collectie lekker anders dan anders. Je creëert zo gemakkelijk een unieke babykamer. 

Het ontwerp is strak en zonder poespas, maar zeker niet kil. Door de schuine lijnen heeft de collectie juist een speelse uitstraling.

Oersterk eiken- en beukenhout

Een babykamer is best een investering. Dan wil je er zeker van zijn dat de meubels lang meegaan. Bij de Leander Linea collectie zit je helemaal goed. De meubels zijn gemaakt van oersterk eiken- en beukenhout. Dat kan dus wel tegen een stootje.

Ook fijn: het hout is afgewerkt met een milieuvriendelijke lak.

Leander Linea ledikant

Het ledikantje is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van de babykamer. En in de Leander Linea collectie zit een hele fijne. Het is namelijk een meegroeiledikant. 

Je kan het ledikant gebruiken:

  • Vanaf de geboorte, in de hoge stand en later in de lage stand.
  • Als peuterbed, door een spijlenkant te verwijderen.
  • Als bankje zodra je peuter of kleuter te groot wordt voor het bedje.

Het Linea ledikant als peuterbed

Door een spijlenkant weg te halen verander je het ledikant in een peuterbedje. Het peuterbed heeft dan drie zijdes met spijlen. Dat geeft je kleine een fijn en knus gevoel.

Het Linea ledikant als bankje

Wordt je kind te groot voor het peuterbed? Dan kan je het bed transformeren naar een gezellig bankje. Hiervoor gebruik je de Linea / Luna sofaset. Daarmee creëer je een zitting en rugleuning, zodat het een echt bankje wordt.

Leander Linea commode

De Leander Linea commode sluit perfect aan bij het ledikantje dankzij de schuine zijkanten. Het is een slanke commode, dus helemaal handig voor een kleine babykamer. Wil je wat extra ruimte om je kleine te verschonen? Dan kan je er een bladvergroter bijnemen. 

Een mooi detail van de commode zijn de handgrepen. Die zijn van echt leer. Wil je een andere kleur leer? Dat kan ook. De handgrepen zijn los te koop in naturel leder, bruin en zwart.

Leander Linea luiertafel

Een luiertafel is ook een handige optie. Bijvoorbeeld als:

  • Je een kleine babykamer hebt.
  • Je een extra plaats wilt om je baby te verschonen (bijvoorbeeld beneden).
  • Je geen commode nodig hebt omdat je al genoeg opbergruimte hebt (bijvoorbeeld een babykledingkast).

Het voordeel van de Leander Linea luiertafel is dat hij een lekker ruimtelijk effect heeft door het open en slanke ontwerp. 

De luiertafel is standaard voorzien van een aankleedkussen dat perfect op de tafel aansluit. Ook heeft de tafel twee opbergplanken. Die kan je leuk stijlen met mandjes of je neemt er een lade bij. Er is namelijk een losse lade te koop voor de Linea luiertafel. Zo kan je er lekker veel spullen in kwijt, zonder dat het rommelig wordt.

Tip: Leander organizers

Kan je nog wel wat extra opbergruimte gebruiken bij de commode of luiertafel? Neem er dan de Leander organizers voor aan de muur bij. Handig voor het opbergen van kleine spulletjes die je bij de hand wilt houden.

Filters

Merk
Matrasmaat
Aantal delen
Kleur