Filters

Merk
Matrasmaat
Aantal delen
Kleur

Leander Luna

Meubels uit de Leander Luna serie kopen? Kijk snel verder. Je vindt hier het prachtige Luna ledikant, de commode en de elegante kledingkast (in twee maten). Nieuwsgierig? Kijk, laat je inspireren en bestel jouw Leander Luna kinderkamer.

Over Leander

Leander is in 1998 begonnen door Stig Leander. Het doel? Het leven van ouders en kinderen makkelijker en fijner maken. Dat begon toen zijn schoonzus zwanger was van een tweeling. Hij ontwierp toen de bekende Leander hangwieg, om het kalm houden van twee baby’s tegelijk makkelijker te maken. Daarna volgden nog een heleboel kindermeubels, waaronder dus de Leander Luna serie.

De Luna collectie

De Leander Luna collectie bestaat uit:

  • Het Luna ledikant
  • Het Luna meegroeiledikant
  • De Luna commode
  • De Luna kledingkast in twee maten.

De meubels vormen een mooi geheel door hun bijzondere vormgeving. Ze hebben dezelfde schuine lijnen. Dat geeft de Luna kinderkamer een speelse en elegante uitstraling.

De meubels zijn gemaakt van eiken- en beukenhout. Houtsoorten die erom bekend staan sterk en duurzaam te zijn. Ze kunnen dus wel een stootje hebben, en dat is precies wat je wilt voor de kinderkamer.

Kleuren van de Leander Luna serie

De Leander Luna serie is te bestellen in wit en grijs. De pootjes van de meubels zijn naturel houtkleur. Dat geeft de collectie een mooie Scandinavische stijl.

Leander Luna ledikant of meegroeiledikant

Voor het bedje heb je in de Luna collectie de keuze uit een standaard ledikant en een meegroeiledikant. Het standaard ledikant is 60×120 cm. Het meegroeiledikant is iets groter: 70×140 cm. Verder zien de ledikantjes er hetzelfde uit. Bij beide is de bedbodem op twee hoogtes in te stellen.

Het grote verschil is dat je het meegroeiledikant kan transformeren naar een peuterbed en daarna naar een bankje. Voor dat bankje kan je een aparte set voor de zitting en rugleuning bestellen. Zo krijgt het bed echt de uitstraling van een gezellig bankje.

Leander Luna commode

De Leander Luna commode heeft drie lekker ruime lades, voorzien van soft-close. De handgreepjes zijn van echt leer. Dat vormt een mooi contrast met de strakke lijnen. Het leer is bruin van kleur. Is dat niet jouw ding? Bestel er dan aparte lederen handgreepjes bij in naturel of zwart.

De commode is redelijk slank. Zeker de bovenkant. Wil je meer ruimte om je kleintje te verschonen? Dan kan je een bladvergroter mee bestellen die speciaal voor deze collectie ontworpen is.

Leander Luna kledingkast

Wil je lekker veel opbergruimte in de kinderkamer? Bestel dan ook de Leander Luna kledingkast. Deze kast is te krijgen in twee maten: 58x130x190 cm en 52x103x138 cm.

In de grote kast heb je een zee aan opbergruimte. Deze kast is dan ook geschikt om te blijven gebruiken als je kind ouder wordt. De kleine kast is lekker compact. Handig voor een kleinere kinderkamer. Doordat de kast laag is, kan je er gemakkelijk nog wat gezellige decoratie op zetten.

Leander Luna kopen

Meubels uit de Leander Luna serie kopen? Check op de productpagina de levertijd. Vaak leveren we al binnen een paar werkdagen. Daarvoor maken we altijd even een afspraak met je.

Filters

Merk
Matrasmaat
Aantal delen
Kleur