Filters

Merk
Kleur

Lifetime kasten

Wil jij een oersterke kast voor de kinderkamer? Kies dan een Lifetime kast. Dit Deense familiebedrijf levert topkwaliteit kasten. De kasten zijn meestal gemaakt van massief grenen of hoge kwaliteit MDF. En ze zijn ook nog eens enorm flexibel. Je kan je eigen kast samenstellen. Je hebt de keuze uit vrolijke of neutrale kleuren en je kan zelf je kastindeling en handgrepen kiezen.

Ook een Lifetime kast kopen? Bekijk snel onze collectie.

Snel naar: Boekenkasten of Kledingkasten

Lifetime = kwaliteit

Lifetime staat voor duurzaam en oersterk. De kinderkamer meubelen zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Met een Lifetime kledingkast haal je een meubel in huis waar je heel lang plezier van zult hebben.

Allerlei formaten Lifetime kasten

Lifetime kasten zijn in allerlei formaten te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een Lifetime nachtkastje
  • Een Lifetime ladekastje
  • Een Lifetime boekenkast
  • Een Lifetime kledingkast (van compact tot een grote driedeurs)

 

En het leuke is: je kan de kasten altijd nog uitbreiden. Heb je nu een kleine boekenkast nodig? Dan koop je een mooi compact boekenkastje. Groeit de boekencollectie? Dan kan je er gemakkelijk een extra kastje op of naast zetten. Zo bouw je je eigen kast. Precies hoe jij wilt.

Bouw je eigen Lifetime kast

Over eigen kasten bouwen gesproken: daar heb je met Lifetime kasten een heleboel opties voor.

Een Lifetime kast groeit mee

Iedere ouder weet dat de kastruimte die je nodig hebt flink verandert tijdens de kindertijd. De kledingkast van een baby of peuter ziet er natuurlijk anders uit dan die van een tiener.

Met een klein kindje heb je bijvoorbeeld maar weinig ruimte onder de kledingroede nodig. Ook is het als je kind nog jong is handig om meer legplanken te hebben, en die mogen best dicht bij elkaar zitten. Wordt je kind groter? Dan verandert dit allemaal.

Een Lifetime kast groeit met je kind mee. Je kan de indeling namelijk makkelijk veranderen. En ook de buitenkant kan je een make-over geven.

Zelf je kast samenstellen

Bij een Lifetime kast kies je zelf:

  • Hoeveel legplanken je wilt
  • Of je deuren, lades of open vakken neemt
  • De kleur van de deuren en ladefrontjes
  • De handgrepen

 

Zo deel je de kast precies in zoals jij handig vindt. Vooral van de verschillende handgrepen zijn we fan. Daarmee kan je de hele uitstraling van je Lifetime kast veranderen. Ga jij voor leer, vilt, hout of strak metaal? Of juist rvs met een klassieke uitstraling? Bij de Lifetime kasten kan het allemaal.

Krijtbord op je Lifetime kast

Wil jij dat de kast niet alleen praktisch is, maar ook leuk? Ga dan voor een Lifetime kast met kastdeurtjes of lades met krijtbord. Daarmee maak je je kleine zeker blij.

Garderobestang met led

Voor de kledingkast van Lifetime is ook een kledingroede met geïntegreerde led verlichting te krijgen. Dat geeft de kast een lekker luxe uitstraling en het is natuurlijk gewoon handig. Geen gedoe met snoeren: de verlichting werkt op simpele AA batterijen.

Filters

Merk
Kleur