Pinio Miloo 3-deurs kledingkast – wit

Oorspronkelijke prijs was: € 1031,00.Huidige prijs is: € 927,00.

Levering in 8 - 15 werkdagen

Informatie over Pinio Miloo 3-deurs kledingkast – wit

Productomschrijving

De elegante Pinio Miloo driedeurs kledingkast in de kleur wit beschikt over een hoogwaardig soft-closing systeem. Het interieur biedt functionaliteit met drie planken en een kledingroede die zich uitstrekt over de breedte van twee deuren, evenals drie extra planken achter de derde deur.  Het product biedt montage flexibiliteit, waardoor het kan worden opgesteld als een linker- of rechter versie, met het smallere deel van de garderobe aan de linker- of rechterkant. De garderobe beschikt over 2 ruime laden uitgerust met hoogwaardige geleiders die zorgen voor geruisloos sluiten en een automatische zelfsluitende functie.

De garderobe combineert esthetiek en duurzaamheid. De elegante voorkanten zijn gemaakt van geverfd MDF, terwijl de stabiele poten zijn gemaakt van massief beukenhout en zijn gelakt. De structuur wordt aangevuld met duurzaam gelamineerd spaanplaat. Veiligheid wordt gegarandeerd door het gebruik van gecertificeerde verven die voldoen aan de EN 71-2 norm.

Het ontwerp van de collectie benadrukt detail en elegantie – gefreesde voorkanten voegen karakter en klasse toe, terwijl zacht afgeronde hoeken de veiligheid van jonge gebruikers waarborgen. Esthetische metalen handgrepen en houten beukenhouten poten geven het meubilair een gevoel van lichtheid en finesse. De collectie is verkrijgbaar in twee kleuren: klassiek wit en champagne.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

045-043-310

EAN

5905191394882

Collectie

Miloo

Kleur

Hout kleur, Natuurlijk, Wit

Merk

Pinio

Afmetingen in CM

144.2 x 52.4 x 197.8

Materiaal

Beuken, MDF, MFC

Filters