Filters

Merk
Matrasmaat
Aantal delen
Kleur

Troll Nursery

Binnen de kernwaarden van Beddies past Troll Nursery naadloos. Dit Scandinavische merk staat bekend om zijn hoogwaardige baby- en kindermeubelen, die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Troll Nursery legt de lat hoog en gebruikt alleen de beste materialen uit Scandinavië, waardoor hun producten zowel aan Europese als Amerikaanse normen voldoen. Bovendien is het bedrijf toegewijd aan duurzaamheid: ze recyclen productafval en hebben een eigen recyclagesysteem ontwikkeld voor verf en lijm.

Met zijn oorsprong in Letland in 1994 heeft Troll Nursery een indrukwekkende groei doorgemaakt. Tegenwoordig werken meer dan 400 mensen verdeeld over twee fabrieken, waar maandelijks meer dan 15.000 baby- en kinderproducten worden vervaardigd. Deze producten vinden hun weg naar meer dan 30 landen wereldwijd.

Wat Troll Nursery echt onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit. Ze gebruiken uitsluitend massief berkenhout uit Scandinavische bossen en behouden controle over elk aspect van het productieproces, van houtontvangst tot het verlaten van het eindproduct de fabriek. Veiligheid staat voorop: alle producten voldoen aan strenge Europese normen en worden regelmatig getest. Bovendien kiezen ze voor milieuvriendelijke opties zoals watergedragen verf en werken ze alleen met niet-giftige lijmen en verven. En natuurlijk blijft duurzaamheid een topprioriteit, met een voortdurende inzet voor recycling van productafval en een eigen recyclagesysteem voor verf en lijm.

Filters

Merk
Matrasmaat
Aantal delen
Kleur