Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Vipack Moon

De Vipack Moon serie is er een om meteen verliefd op te worden. De zachte kleuren zijn prachtig en dan die bouclébekleding… De meubels in deze serie zijn (vrijwel) helemaal bekleed wat de slaapkamer een luxe uitstraling geeft.

De Vipack Moon meubels

De Vipack Moon serie bestaat uit:

  • Een bed van 140 bij 200 cm
  • Een bed van 90 bij 200 cm
  • Een nachttafeltje (dat ook prima dienst doet als een poef)

Kleuren van de Vipack Moon serie

Alle Moon meubels zijn te krijgen in vier zachte kleuren. Tijdloos wit en grijs en de trendkleuren poederroze en vergrijsd mintgroen.

Wit en grijs staan bekend als wat killere kleuren, maar bij Vipack Moon hoef je zeker niet bang te zijn voor een kille uitstraling. De bouclébekleding geeft de meubels een flinke dosis warmte. Hierdoor hebben ook de witte en grijze meubels een warme en sfeervolle uitstraling.

Het poederroze en mintgroen zijn perfect als je wat meer kleur in de kinderkamer wilt. Doordat de kleuren niet fel zijn, geven ze de kamer vrolijkheid zonder het druk of schreeuwerig te maken.

Zachte bouclébekleding

De meubels zijn bekleed met bouclé. Een bobbelige stof die er heerlijk aaibaar en zacht uitziet. Het geeft de meubels een luxe en tegelijkertijd rustgevende uitstraling.

Vriendelijke ronde vormen

De Vipack Moon serie heeft prachtige ronde vormen. Rond straalt vriendelijkheid en zachtheid uit. Samen met de bouclébekleding geeft het de meubels een heel hoog knuffelgehalte.

Klein of groot Vipack Moon bed?

Bij de Vipack Moon serie kan je kiezen uit twee formaten bedden:

  • 90 cm breed. Dit is een standaard eenpersoonsbed.
  • 140 cm breed. Dit is een twijfelaar.

Is de kamer aan de krappe kant? Dan spreekt het voor zich dat het Vipack moon eenpersoonsbed de handigste keuze is. Heb je de ruimte? Dan is je kind vast blij met de twijfelaar. Hierin heeft je kind lekker de ruimte en het geeft de kamer een luxe uitstraling.

Een of twee nachttafeltjes?

Plaats je het bed midden in de kamer? Dan is het mooi om aan beide kanten een nachtkastje neer te zetten. Dit versterkt de luxe uitstraling van de Moon meubels.

Als je het bed met een zijkant tegen de muur plaatst, neem je er gewoon één nachtkastje bij. Zeker niet getreurd: de meubels hebben van zichzelf meer dan genoeg uitstraling.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur