Bopita Caro box Ebony

 339,00

Uitverkocht

Dit product wordt alleen geleverd in Nederland

Over het merk Bopita

Bopita is een merk van eigen bodem. Ze spelen goed in op trends en brengen dan ook regelmatig prachtige nieuwe collecties uit. Bekijk de merkpagina om gemakkelijk alle beschikbare producten te bekijken. Naar merk pagina >

Informatie over Bopita Caro box Ebony

Productomschrijving

De Box Caro in ebony is een eigentijdse box met een gestroomlijnd ontwerp en afgeronde hoeken. Deze verrijdbare box is handig te verplaatsen vanwege de wielen die eronder zitten. De MDF bodemplaat van de box kan worden aangepast in hoogte, waardoor je de eerste paar maanden de bodem op de hoogste stand kunt plaatsen. Zo heb je gemakkelijk toegang tot je kind en kun je makkelijk oogcontact maken. Wanneer je kind zich begint op te trekken aan de spijlen van de box, kun je de bodemplaat verlagen naar de laagste stand, zodat je kind veilig blijft in de box.

Deze box is afgewerkt met een prachtige, ebony lak die ervoor zorgt dat de natuurlijke houtnerf behouden blijft en een stoere uitstraling geeft aan de box. De lak is op waterbasis en daarmee zowel veilig voor kinderen als milieuvriendelijk. Het frame van de box is gemaakt van stevig beukenhout uit Europese bossen. De bodemplaat is van sterk MDF materiaal gemaakt en biedt een solide basis. Om het comfort van je kind te verhogen, kun je ervoor kiezen om een zacht boxkleed op de bodem te leggen en een comfortabel boxmatras toe te voegen. De box is eenvoudig in elkaar te zetten met de bijgeleverde handleiding.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

11004252

EAN

8712657068006

Collectie

Caro

Kleur

Bruin

Matrasmaat

83×83

Inclusief wielen?

ja

Merk

Bopita

Afmetingen in CM

90L x 90B x 72H

Materiaal

Beuken, MDF

Filters