Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Bopita halfhoogslapers

Als je op zoek gaat naar een nieuw bed, kan dit nog een hele zoektocht zijn. Er zijn immers zoveel verschillende soorten en maten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een halfhoogslaper? Deze bedden zijn een echte eye catcher en staan heel mooi in elke kinderkamer. Daarnaast hebben wij uiteraard alleen maar bedden in ons assortiment die sterk van kwaliteit zijn. Lees dus snel verder om te kijken wat een halfhoogslaper precies is en welke het beste bij jouw kamer past.

Wat is een halfhoogslaper precies?

Je hebt waarschijnlijk wel eens van een hoogslaper gehoord, maar misschien nog niet van een halfhoogslaper. Bij een hoogslaper hangt het matras op ongeveer 1,5 meter boven de grond. Bij een halfhoogslaper is dit iets lager, zoals de naam al doet vermoeden. Hij hangt namelijk halverwege, op ongeveer een meter hoogte. Je hebt dan ook maar een klein trapje nodig om in het bed te kunnen klimmen. Een halfhoogslaper is dus eigenlijk een middelhoogslaper. De halfhoogslapers van Bopita hebben de grootte van een eenpersoonsbed en hebben dus de ruimte voor een matras dat 90 x 200 centimeter groot is.

De halfhoogslaper die je op deze pagina ziet zijn allemaal van het Nederlandse merk Bopita. Wij zijn hier de officiële dealer van, dus alles wat zij maken hebben wij ook in ons assortiment. Bij Bopita weet je zeker dat je goede kwaliteit krijgt en dat vinden we erg belangrijk. Daarnaast combineren zij die kwaliteit met de laatste trends, waardoor de bedden er ook nog eens prachtig uit zien. Bopita maakt ook een aantal halfhoogslaper die prachtig zullen staan in jouw kinderkamer.

Zo zien de halfhoogslapers van Bopita eruit

De Nordic serie van Bopita heeft verschillende twijfelaars. Ze zijn wit van kleur en gemaakt van MDF. Het bed is natuurlijk voorzien van hoge zijkanten, zodat het niet mogelijk is om ‘s nachts uit bed te rollen in je slaap. De rechte afwerkingen zorgen voor een klassieke uitstraling. Om te voorkomen dat het een donkere bak is waar je in ligt, zijn de zijkanten gemaakt van platte spijlen. Zo kun je toch nog naar buiten kijken terwijl je in bed ligt. Het hoofd- en voeteneinde zijn wel dichte platen.

Onder het bed wordt een gezellige hoek gecreëerd doordat er tussen alle vier de poten planken zijn gevestigd. Om in het bed te klimmen, zijn de modellen voorzien van een kleine trap. Deze is natuurlijk niet heel hoog en heeft slechts twee treden. Je kunt zelf kiezen of de trap recht is of dat hij schuin staat. In allebei de gevallen zit de trap aan de rand van een zijkant.

Daarnaast hebben deze halfhoogslapers nog iets speciaals. Je kunt ze namelijk ombouwen tot een ander soort bed doordat ze tot de Combiflex bedden behoren. De basis van ieder bed is gewoon een simpel basisbed. Dit basis bed kun je ombouwen tot andere modellen, zoals een halfhoogslaper, een hoogslaper of een compactbed waar je opbergbakken op wieltjes onder kunt plaatsen. Je kunt dit bed zelfs ombouwen tot een stapelbed of een hoogslaper XL. Dit ombouwen gaat al heel eenvoudig en kun je helemaal zelf doen.

Van welk materiaal zijn de Bopita halfhoogslapers gemaakt?

De halfhoogslapers zijn gemaakt van MDF. Dit is samengeperst hout met een gelakte afwerking, in dit geval wit van kleur. MDF is sterk materiaal waardoor je zeker weet dat de halfhoogslaper tegen een stootje kan en lang meegaat. En dat is ook wel nodig, want deze bedden worden erg intensief gebruikt doordat je er steeds in en uit moet klimmen. Daarnaast wordt de ruimte onder de halfhoogslaper ook gebruikt, dus het frame moet ook stevig zijn.

De voordelen van een halfhoogslaper

Een halfhoogslaper van Bopita ziet er natuurlijk hartstikke leuk uit, maar het heeft ook veel voordelen. Zo ga je heel bewust en slim met de ruimte om. Normaal gesproken kun je niet zoveel met de ruimte onder je bed, maar door een halfhoogslaper te gebruiken kun je de ruimte onder het matras optimaal benutten. Hier kun je bijvoorbeeld een speelhoekje van maken, of een knus zithoekje. Je kunt de ruimte dan versieren met bijvoorbeeld slingers of lampjes waardoor het een gezellig hoekje wordt. Een andere optie is om hier een kast of een ander opbergmeubel neer te zetten. Hier kun je bijvoorbeeld een kast neerzetten of bakken met speelgoed waarvan je anders niet weet waar je het kwijt moet.

Met alleen een bed is je kinderkamer natuurlijk nog niet af. Je kunt de halfhoogslapers van Bopita dan ook combineren met andere meubels, zoals een kledingkast of een bureau. Zo wordt de kamer een geheel en kun je het gezellig inrichten zodat het ook een leuke plek is om te zijn.

Zo snel staat de nieuwe halfhoogslaper van Bopita bij jou in de kinderkamer

Yes, je hebt een model gevonden dat jij wilt hebben! Zodra je dan je nieuwe halfhoogslaper uit hebt gezocht, kun je hem gaan bestellen. Als hij op voorraad is, dan sturen wij hem meteen naar je toe en is hij binnen één tot twee weken bij jou thuis. Het bed wordt bezorgd op afspraak met de leverancier, dus je kunt dit inplannen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Hartstikke handig dus, want zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven en te wachten tot het pakket wordt afgeleverd.

Het is natuurlijk niet mogelijk om de halfhoogslaper kant en klaar bij jou af te leveren. Daarom worden alle meubels verzonden in de vorm van een bouwpakket. Hier zit natuurlijk een hele duidelijke handleiding bij, zodat het voor iedereen mogelijk is om helemaal zelf en zonder enige problemen de halfhoogslaper in elkaar te zetten. Zo kun jij dus binnen de kortste keren jouw nieuwe droombed in de slaapkamer hebben staan!

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur