Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Bopita onderschuifbedden

Weet je niet zo goed wat je met die loze ruimte onder je bed aan moet? Meestal liggen er een paar vieze sokken die je kwijt was of gewoon een hoop stof. Eigenlijk is dat hartstikke zonde van de ruimte, want je kunt dit ook gewoon gebruiken om spullen op te bergen die je nergens anders kwijt kan. Een extra matras als logeerbed bijvoorbeeld, wat kleding of gewoon andere spulletjes waar je geen plekje voor hebt. Dit kun je heel gemakkelijk opbergen door een onderschuifbed of een bedlade van Bopita te gebruiken. Lees snel verder om te kijken welk model onderschuifbed het beste onder jouw bed past.

Wat is een onderschuifbed precies?

Een onderschuifbed ziet er niet echt uit als een bed, en dat hoeft het ook niet per se te zijn. Het ziet er namelijk uit als een lade. Een onderschuifbed wordt daarom ook wel bedlade of onderschadelade genoemd. Het ziet er dan ook uit als een soort grote lade die je onder je bed kan schuiven. Als je de lade gebruikt om een matras in te bewaren, kun je zo een extra bed uit schuiven als dat nodig is. Er zijn namelijk verschillende soorten bedlades waar je uit kunt kiezen. Sommige zijn echt bedoeld om te gebruiken als extra bed en andere modellen dienen als extra opslagruimte. Er zijn dus verschillende modellen van Bopita waar je uit kunt kiezen. Wij zijn een officiële dealer van dit Nederlandse merk en daarom bieden wij alle onderschuifbedden die zij maken aan.

Van dit materiaal is jouw onderschuifbed van Bopita gemaakt

Uiteraard zijn alle onderschuifbedden die Bopita maakt van de beste kwaliteit. De meeste modellen staan op wielen en worden geleverd met een lattenbodem om een matras op te leggen. De lade is meestal gemaakt van gelakte MDF of grenen hout. Een onderschuifbed is natuurlijk een lade en dus heb je geen spijlen zoals je bij een normaal bed wel hebt. Het is gewoon een bak waar je een matras in kunt doen. De zijkanten van een onderschuifbed zijn laag omdat het onder het bed moeten passen en daarom is het belangrijk dat ze zo stevig mogelijk zijn. Vandaar dat dit meestal houten platen zijn waardoor het stabiel is en lang mee kan gaan. De meeste modellen zijn geschikt voor een eenpersoonsbed en hebben een grootte 90 x 200 centimeter. Er zijn echter ook kleinere modellen zodat je twee lades naast elkaar kunt plaatsen onder het bed.

Daarnaast zijn er ook onderschuifbedden waarbij alleen de kant die je ziet wanneer hij onder het bed staat is geverfd. Dit is meestal gewoon een basiskleur zoals wit of grijs. Het moet natuurlijk wel bij je bed passen, die meestal ook een neutrale kleur hebben. Dan zijn er nog modellen die een handvat hebben in de vorm van een knop of een lus. Andere modellen hebben geen uitstekende handvaten, maar hebben een gleuf in de lade waaraan je hem open kunt maken.

Verschillende soorten onderschuifbedden

Hoe jouw onderschuiflade eruit ziet, hangt af van het doel dat je er mee hebt. Wil je hem gebruiken als extra bed door er gewoon een matras in leggen, dan kun je het beste kiezen voor een model dat één grote lade is. Meestal krijg je er ook een lattenbodem bij en hoef je deze dus niet zelf nog aan te schaffen. Als je zo’n onderschuifbed onder het bed hebt staan, zie je uiteraard alleen maar de zijkant waardoor het er heel netjes uit ziet. Het is namelijk gewoon een lade die onder het bed ligt.

Als je bed iets hoger is, dan kun je ook kiezen voor een frame waarbij je twee lades boven elkaar hebt. Zo kun je bijvoorbeeld in de ene lade een matras leggen en in de lades andere spullen. Je kunt hier het beddengoed of extra kussens in bewaren, zodat je dit altijd bij de hand hebt wanneer je het nodig hebt. Deze lades zijn mooi wit van kleur zodat ze lekker neutraal zijn. De 3-laden unit van Bopita heeft ook ladegeleiders waardoor je heel gemakkelijk alle laden tegelijk of los van elkaar uit kunt schuiven zonder dat deze hard dichtklappen.

Er zijn ook modellen beschikbaar waarbij je twee losse lades hebt in plaats van een grote. In dit geval kun je deze natuurlijk niet gebruiken als bed, maar wel als opslagruimte. Hier kun je dus spullen in opslaan waarvan je anders niet weet waar je ze kwijt moet of die niet meer in de kledingkast passen. Deze losse lades zien er hetzelfde uit waardoor je ze gewoon naast elkaar kunt zetten onder het bed.

Waarom is een onderschuifbed van Bopita zo handig om te hebben?

Het zal je vast wel bekend voorkomen. Die loze ruimte onder je bed waar je eigenlijk niks mee doet. Hartstikke zonde, want deze ruimte kun je dus goed benutten door hier spullen op te slaan. En dat opslaan gaat dan weer heel handig met een onderschuifbed. Wanneer je nog jonge hebt, zullen er waarschijnlijk regelmatig vriendjes blijven slapen. Met een onderschuifbed hoef je niet meer steeds een matras klaar te maken of in de kamer te leggen, want deze heb je in twee tellen uitgeschoven. Het is ook een handige manier om te voorkomen dat je oude matras ergens in een hoekje ligt te verstoffen. Daarnaast voorkom je op deze manier ook dat er een hoop stof onder je bed komt te liggen.

Zo snel wordt jouw onderschuifbed van Bopita bezorgd

Als je een onderschuifbed van Bopita bestelt, wordt deze zo snel mogelijk op de post gedaan. Je kunt hiervoor zelf een afspraak maken met de bezorgdienst. Jouw nieuwe onderschuifbed wordt geleverd als een bouwpakket en zal, als hij op voorraad is, binnen één tot twee weken bij jou aan komen. Hier zit een hele duidelijke handleiding bij, zodat je zonder problemen en helemaal zelf het onderschuifbed gebruiksklaar kunt maken. Dit is namelijk hartstikke makkelijk en zo kun je er meteen van genieten!

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur