Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Flexa Dots

Wil je graag de kinderkamer opnieuw inrichten? Ben je op zoek naar een interieur dat speels is, maar tegelijkertijd het minimalisme van de Scandinavische interieurstijl reflecteert? Neem dan een kijkje in de Dots collectie van FLEXA. Bij Beddies vind je het mooiste meubilair van FLEXA Dots, waarmee je de hele kinderkamer naar smaak inricht.

Een kleurrijke kinderkamer met FLEXA Dots

Dots is een collectie van FLEXA die zich kenmerkt door zachte, Scandinavische kleuren. De meubels hebben ronde vormen die prachtig staan in iedere kinderkamer. Meubelontwerpster Charlotte Høncke liet zich voor deze collectie inspireren door hoe kinderen met elkaar spelen. Daarnaast speelt de collectie in op de manier waarop veel moeders graag kinderkamers inrichten. FLEXA Dots is een speelse collectie die iedere kinderkamer een veilige haven maakt.

De kwaliteit van FLEXA Dots

Ben jij ook verliefd geworden op de collectie FLEXA Dots? Het Dots meubilair ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens zeer stevig. Het gaat lang mee en het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Voor het vervaardigen van het meubilair van Dots maakt FLEXA gebruik van hoogwaardig MDF en essenhout. In deze collectie zie je duidelijk het gevoel voor detail terug van het merk. Denk daarbij aan geverfde voetjes van de speeltafels.

Creëer een prachtige kinderkamer met FLEXA Dots

De meubelstukken van FLEXA Dots komen voor in verschillende mooie kleuren, waaronder mosterd, blush en natuurlijk groen. Om de kinderkamer uniek te maken, is het mogelijk om meubelstukken van verschillende kleuren te combineren. Zo krijg je een extra speels effect. In de collectie van FLEXA Dots vind je onder andere speeltafels, opbergbankjes, bedden, stoelen en krukjes. Wil je graag een kinderkamer in neutralere tinten? Neem dan een kijkje in de collectie FLEXA White. Ook zijn van deze collectie de blush en natural green kleuren goed te combineren met die van Dots. 

Geniet van de kwaliteit van FLEXA

Meubilair uit de collectie FLEXA Dots is duurzaam, speels en kleurrijk. Het bezit alle kwaliteiten die je van meubilair wenst voor een mooi ingerichte kinderkamer. Ben jij enthousiast geworden over de meubels? Neem snel een kijkje in het assortiment van Beddies. Voor je het weet heb je een prachtige, nieuw ingerichte kinderkamer.

Bekijk de video

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur