Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Flexa White

Wil jij graag een kinderkamer die lang meegaat? Wil je meubilair met een minimalistische look die in iedere ruimte past en ook na een herinrichting van de kinderkamer weer welkom is? Bekijk dan de collectie White van FLEXA. Deze collectie bevat bedden die met je kind meegroeien, die optimaal comfort bieden en die uren speelplezier beloven. Nieuwsgierig geworden? Wij laten je bij Beddies graag kennismaken met de FLEXA White collectie.

> klik hier als je zoekt naar White doorbouwonderdelen

FLEXA White eenpersoonsbedden

De eenpersoonsbedden van de White collectie van FLEXA zijn geschikt voor kinderen van bijna alle leeftijden. Zodra je zoon of dochter het ledikantje ontgroeid is, biedt een eenpersoonsbed van FLEXA White de perfecte slaapplek. Deze bedden zijn verkrijgbaar met uitvalbeschermer, zodat je kind niet uit bed kan rollen.

Halfhoogslapers en hoogslapers van FLEXA White

In de collectie FLEXA White vind je prachtige halfhoogslapers en hoogslapers. Deze bedden kunnen bovendien met je kind meegroeien. Is je kind een jaar of zes? Dan is een hoogslaper nog te hoog voor hem of haar, maar je zoon of dochter kan wel in een halfhoogslaper slapen. Is je kind na een paar jaar wel toe aan een hoger bed? Dan is het mogelijk langere poten onder de halfhoogslaper te plaatsen. Wil je kind na verloop van tijd toch graag in een laag bed slapen? Dan verwijder je eenvoudig de poten van het bed.

Doordat de bedden van FLEXA White modulair zijn, gaan ze extra lang mee. Bovendien passen deze bedden dankzij hun witte kleur in iedere kinderkamer. Ook als je kind ouder wordt en zijn of haar kamer opnieuw wil inrichten, kan het bed dus blijven staan. Wil je jonge zoon of dochter toch graag kleurrijker meubilair in zijn of haar kamer? Neem dan een kijkje in de collectie FLEXA Dots.

Uren speelplezier met bedden van FLEXA White

In de collectie FLEXA White vind je bedden die je kind uren speelplezier beloven. Denk daarbij aan een halfhoogslaper of hoogslaper met een hut. Met de fantasie van je kind wordt dit bed zo omgetoverd tot een huis, een boomhut of een schip. FLEXA heeft tevens bedden in de White collectie met een glijbaan. Ook als het regent kan je kind zijn of haar energie kwijt. Je creëert met een bed met glijbaan namelijk een mini speeltuin in zijn of haar eigen slaapkamer.

Andere mogelijkheden met de collectie

Wat vind je nog meer in de collectie FLEXA White? Voor kinderen die vaak vriendjes te logeren hebben, is een stapelbed van FLEXA White een uitstekende keuze. Heeft je kind een kleine kamer? Overweeg dan een FLEXA White bedbank aan te schaffen. Dit bed is uitermate geschikt voor tieners die graag wat extra ruimte willen hebben om te relaxen met vrienden. Heeft je kind extra studeerruimte nodig? Plaats dan een click-onbureau onder de White hoogslaper.

Wanneer je extra opbergruimte wilt creëren is dat zo gepiept onder een halfhoogslaper. In de Roomie collectie zijn namelijk veel verschillende kastjes beschikbaar die perfect passen en matchen met deze collectie.

Geniet van de mogelijkheden van FLEXA White

Zoals je ziet, heeft de collectie van FLEXA White kinderen veel te bieden. Ben jij op zoek naar een comfortabel, duurzaam bed voor je kind? Neem dan een kijkje in het assortiment White bedden bij Beddies.

Doorbouw mogelijkheden bekijken

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur