Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Bopita stapelbedden

De zoektocht naar een nieuw Bopita stapelbed dat geschikt is voor jou kan best een uitdaging zijn. Gelukkig is Bopita een merk dat altijd meubels levert van goede kwaliteit. Dit is een Nederlands merk dat hoogwaardige kwaliteit combineert met de laatste trends. De stapelbedden van Bopita zijn geschikt voor elke kinderkamer, dus lees snel verder om te kijken welke het beste is voor jou.

De voordelen van een Bopita stapelbed

Een stapelbed is natuurlijk gewoon twee bedden boven elkaar, maar dat is ook meteen het voordeel van dit soort bed. Hierdoor bespaar je namelijk veel ruimte want op de plek van één bed heb je er nu twee staan.

Een Bopita stapelbed is dus de ideale oplossing wanneer je niet heel veel ruimte hebt in de kinderkamer. Door dit type bed te gebruiken hou je dus meer ruimte over in de kamer om te kunnen spelen of andere meubels te plaatsen. Ook wanneer je niet beschikt over meer slaapkamers is dit een goede oplossing.

Verschillende stapelbedden van Bopita

Omdat wij de officiële dealer zijn van Bopita, verkopen wij elk stapelbed dat zij maken. Ten eerste heb je de Nordic serie. De bedden in deze serie kun je ombouwen tot andere modellen. De basis van elk model is een simpel basisbed. Deze kun je dan vervolgens ombouwen tot bijvoorbeeld een hoogslaper, een compactbed of dus een stapelbed. Dat kan natuurlijk ook andersom. Het stapelbed is wit van kleur en heeft een rechte afwerking. Het hoofdeinde en het voeteneinde van het bed zijn helemaal dicht. Het onderste bed heeft lage zijkanten, maar het bovenste bed is uiteraard voorzien van hoge zijkanten. Dit is om te voorkomen dat je uit het bed valt. De zijkanten van het bovenste bed zijn voorzien van platte spijlen, zodat je wel nog naar beneden kan kijken wanneer je hier in ligt en dus niet in een dichte bak ligt te slapen.

Vergelijkbare stappelbedden zijn de Seppe en de Combiflex. Beide ook uitstekende modellen. Liever iets unieks? Kijk dan eens naar het Lisa stapelbed of die uit de Mika collectie. De Mika is ook ombouwbaar tot twee losse bedden.

Gemaakt van sterk materiaal

Bij Bopita snappen ze dat een stapelbed stevig moet zijn en tegen een stootje moet kunnen, daarom zijn ze allemaal gemaakt van MDF. Dit is samengeperst hout wat voorzien is van fineer met een gelakte afwerking. Bij de Mika is ook nog massief berkenhout gebruikt.

Maak de rest van de kinderkamer af met deze meubels

De kinderkamer is natuurlijk niet af wanneer je er een stapelbed in zet. Zo kun je de kamer verder aankleden met een kinderkledingkast, of een kinderbureau. Daarnaast zijn voor alle stapelbedden ook onderschuifbedden beschikbaar. Hierdoor benut je de ruimte onder het bed optimaal. Hier kun je een logeerplek creëren of zorgen voor veel opbergruimte.

Bezorging van jullie nieuwe Bopita stapelbed

Wanneer je een nieuw bed besteld wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Wanneer het bestelde product voorradig is, zal dit zo’n één tot twee weken duren. De producten van Bopita worden allemaal bezorgd op afspraak met de transporteur. Dat is hartstikke handig want zo kun je het bezorgmoment inplannen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Omdat we de stapelbedden natuurlijk niet kant en klaar naar jou toe kunnen sturen, krijg je het binnen als bouwpakket. Je krijgt er een duidelijke handleiding bij zodat je het zelf kun monteren.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur