Snelle levering in NL en BE

Gratis bezorging vanaf €75

Enkel kwaliteitsmerken

Persoonlijk advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie

Bopita stapelbedden

De zoektocht naar een nieuw Bopita stapelbed dat geschikt is voor jou kan best een uitdaging zijn. Gelukkig is Bopita een merk dat altijd meubels levert van goede kwaliteit. Dit is een Nederlands merk dat hoogwaardige kwaliteit combineert met de laatste trends. Ook wanneer een model van een bed al heel lang bestaat. De stapelbedden van Bopita zijn geschikt voor elke kinderkamer, dus lees snel verder om te kijken welke het beste is voor jou.

De voordelen van het hebben van een stapelbed

Een stapelbed zijn natuurlijk gewoon twee bedden boven elkaar, maar dat is ook meteen het voordeel van dit soort bed. Doordat je twee bedden op elkaar hebt gestapeld, bespaar je namelijk een hoop ruimte op de grond. Natuurlijk zit er wel nog genoeg ruimte tussen de twee bedden zodat ook de persoon in het onderste bed gewoon recht overeind kan zitten. Bij een stapelbed hoef je natuurlijk niet twee bedden naast elkaar op de grond te zetten. Een bed neemt over het algemeen redelijk veel ruimte in beslag in de slaapkamer en door een stapelbed te gebruiken heb je twee bedden voor de ruimte van één bed. Win win dus!

Een stapelbed van Bopita is dus de ideale oplossing wanneer je niet heel veel ruimte hebt in de kinderkamer. Door dit model te gebruiken, hou je namelijk wel nog genoeg ruimte over om te kunnen spelen. Verder is een stapelbed erg fijn als je kinderen graag samen op een slaapkamer willen slapen ook al is daar geen ruimte voor twee losse bedden. Ook wanneer je simpelweg niet genoeg slaapkamers hebt in huis, kan een stapelbed een oplossing bieden. Je hebt dit soort bed in allerlei verschillende soorten en maten, dus kijk snel welke jij graag wilt hebben.

Deze verschillende stapelbedden van Bopita hebben wij in ons assortiment

Omdat wij de officiële dealer zijn van Bopita, verkopen wij elk stapelbed dat zij maken. Ten eerste heb je de Nordic serie. De bedden in deze serie kun je ombouwen tot andere modellen. De basis van elk model is een simpel basisbed. Deze kun je dan vervolgens ombouwen tot bijvoorbeeld een hoogslaper, een compactbed of dus een stapelbed. Dat kan natuurlijk ook andersom. Als je dit model stapelbed kiest, kun je hem dus ook ombouwen tot twee losse basisbedden. Dat is ideaal wanneer je kinderen toch liever niet meer in een stapelbed willen slapen of wanneer ze gaan verhuizen van kamer en niet meer op dezelfde kamer slapen. Je hoeft dan niet twee nieuwe bedden aan te schaffen, maar kunt gewoon hetzelfde bed blijven gebruiken. Hierdoor hoeven zij ook niet te wennen aan een nieuw bed en zit jij niet te kijken met een stapelbed dat niet gebruikt wordt.

Het stapelbed is wit van kleur en heeft een rechte afwerking. Het hoofdeinde en het voeteneinde van het bed zijn helemaal dicht. Het onderste bed heeft lage zijkanten, maar het bovenste bed is uiteraard voorzien van hoge zijkanten. Dit is om te voorkomen dat je uit het bed valt wanneer je in je slaap je omdraait. De zijkanten van het bovenste bed zijn voorzien van platte spijlen, zodat je wel nog naar beneden kan kijken wanneer je hier in ligt en dus niet in een dichte bak ligt te slapen.

Het andere stapelbed dat Bopita in de aanbieding heeft, is ook wit en heeft ook een rechte afwerking. Het bovenste bed heeft geen spijlen aan de zijkant, maar een horizontale plank. Je kunt hier wel overheen kijken doordat de zijkant redelijk laag is. Daarnaast is er een stuk uit de onderkant van de plank gehaald zodat je hier ook onderdoor kunt kijken. De trap van deze bedden gaat niet helemaal tot aan de grond, maar tot aan de onderkant van het onderste bed. Hierdoor is alle plek onder het bed vrij om hier nog spullen neer te leggen.

De stapelbedden van Bopita worden van dit materiaal gemaakt

Bij Bopita snappen ze dat een stapelbed stevig moet zijn en tegen een stootje moet kunnen, daarom zijn ze allemaal gemaakt van MDF. Dit is samengeperst hout met een gelakte afwerking, in dit geval in de kleur wit.

Maak de rest van de kinderkamer af met deze meubels

De kinderkamer is natuurlijk niet af wanneer je er een stapelbed in zet. Zo kun je de kamer verder aankleden met een kledingkast, een bureau of een andere kast. Je kunt er ook voor kiezen om het stapelbed uit te breiden met bijpassende meubels. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een onderschuifbed of twee losse lades. Deze kun je onder het laagste bed plaatsen. Hier kun je dan spullen in bewaren die je nergens anders kwijt kan, zoals kleding of speelgoed. Je kunt hier ook een matras in plaatsen zodat je, als je deze uit schuift, nog een derde bed hebt. Hartstikke handig voor als er vriendjes of vriendinnetjes blijven slapen!

Zo snel heb jij jouw nieuwe stapelbed van Bopita in huis

Als je een nieuw stapelbed hebt gevonden dat je graag wil hebben, wil je deze natuurlijk ook zo snel mogelijk in huis hebben. Als het product dat je hebt besteld op voorraad is, zal dit zo’n één tot twee weken duren. De producten van Bopita worden allemaal bezorgd op afspraak met de leverancier. Dat is hartstikke handig want zo kun je het bezorgmoment inplannen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Omdat we de stapelbedden natuurlijk niet kant en klaar naar jou toe kunnen sturen, krijg je het binnen in de vorm van een bouwpakket. Hier zit uiteraard een hele duidelijke handleiding bij zodat jij helemaal zelf en zonder enige problemen jouw nieuwe stapelbed van Bopita in elkaar kunt zetten.

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie