Flexa Classic casa hoogslaper met matras rechte ladder 90×200 greywash

 1524,00

Levering op afspraak in 2 - 3 week

Informatie over Flexa Classic casa hoogslaper met matras rechte ladder 90×200 greywash

Productomschrijving

De Flexa Classic casa hoogslaper met slaapmodule en click-on-bureau is een veelzijdige en praktische oplossing voor tieners die extra ruimte en functionaliteit in hun slaapkamer wensen. Dit bed combineert slaapcomfort, een werkplek en een logeerbed in één meubelstuk.

Het bed is vervaardigd van massief grenenhout en afgewerkt in een charmante greywash kleur, waarbij de natuurlijke houtnerf nog zichtbaar is. Dit geeft het bed een warm en authentiek karakter dat goed past bij verschillende interieurstijlen.

De hoogslaper is ontworpen met het oog op efficiënt ruimtegebruik. De rechte ladder is voorzien van anti-sliptreden, waardoor veiligheid en gemak bij het beklimmen van het bed worden gegarandeerd. De ruimte onder het bed wordt optimaal benut door de slaapmodule en het click-on-bureau.

De slaapmodule biedt een extra slaapruimte, ideaal voor logeerpartijtjes met vrienden of familie. Bij deze set is het matras inbegrepen.
Het click-on-bureau is een handige toevoeging voor tieners die een werkplek nodig hebben. Hierdoor wordt het bed niet alleen een comfortabele slaapplaats, maar ook een functionele studieplek.

Met de Flexa Classic casa hoogslaper haal je een slim ontworpen en esthetisch aantrekkelijk meubelstuk in huis, dat tegemoetkomt aan de behoeften van groeiende tieners. De combinatie van slaapruimte, werkplek en logeerbed maakt dit bed een uitstekende keuze voor tieners die hun kamer optimaal willen benutten.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

90-11160-3-01

EAN

5706459156750

Collectie

Classic

Kleur

Greywash, Grijs

Matrasmaat

90×200

Inclusief lattenbodem?

ja

Merk

Flexa

Afmetingen in CM

210L x 110B x 184H

Materiaal

Berken multiplex, Massief grenen

Garantie

5 jaar

Aanbevolen minimum leeftijd

6 Jaar

Filters