Flexa Classic halfhoogslaper m. 1/2 huis 90×200 greywash

 1179,00

Levering op afspraak in 2 - 3 week

Over het merk Flexa

Flexa is een kwaliteitsmerk uit Denemarken. Veel collecties zijn modulair. Bekijk de merkpagina om gemakkelijk alle beschikbare producten te bekijken. Naar merk pagina >

Informatie over Flexa Classic halfhoogslaper m. 1/2 huis 90×200 greywash

Productomschrijving

De Flexa Classic halfhoogslaper met half huisje in de kleur greywash biedt een magische en avontuurlijke slaap- en speelomgeving voor kinderen. Dit unieke bed creëert een eigen huisje met uitzicht, waar kinderen bovenin kunnen spelen, onderin kunnen ontspannen en waar je zelfs opbergruimte kuntcreëren. Dit meubelstuk combineert functionaliteit, verbeelding en comfort op een prachtige manier.

Het Classic huisje bovenop het bed is een speels en creatief ontwerp dat kinderen in staat stelt om hun eigen privéplekje te hebben. Met een raampje en een opening kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen wereld creëren binnen de veilige grenzen van hun slaapruimte. Het huisje fungeert niet alleen als bed, maar ook als een gezellige en comfortabele plek om te spelen, te ontspannen en te dromen.

De schuine ladder van het bed is uitgerust met anti-sliptreden en geïntegreerde handgrepen voor veilig en gemakkelijk klimmen. Het huisje bovenop het bed is toegankelijk via de ladder, waardoor kinderen een gevoel van avontuur en onafhankelijkheid krijgen terwijl ze hun eigen ruimte betreden.

De ruimte onder het bed biedt veelzijdige mogelijkheden, zoals het creëren van opbergruimte met behulp van verschillende kasten uit de Classic collectie. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en ontstaat er een georganiseerde en opgeruimde omgeving.

Met de optionele gordijnen en slinger kun je het Classic huisje verder personaliseren en aankleden, waardoor het nog gezelliger en sfeervoller wordt.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

90-10769-72-01

EAN

5706459130071

Collectie

Classic

Kleur

Greywash, Grijs, Wit

Matrasmaat

90×200

Inclusief lattenbodem?

ja

Merk

Flexa

Afmetingen in CM

210L x 149B x 206H

Materiaal

MDF, Berken multiplex, Massief grenen

Garantie

5 jaar

Aanbevolen minimum leeftijd

6 Jaar

Filters