Filters

Merk
Kleur

Flexa kledingkasten

Ben jij op zoek naar een duurzame kledingkast voor de kinderkamer? Bij Beddies vind je prachtige kasten van het merk FLEXA. Of je nu een groot meubelstuk wilt of een kleinere kast die in een minder grote kamer past, in ons FLEXA assortiment vind je wat je zoekt. Het Deense merk heeft verschillende collecties waarin prachtige kledingkasten te vinden zijn. Welke kies jij?

De mooiste kledingkasten van FLEXA

FLEXA brengt meubels op de markt die duurzaam en stevig zijn. Daarnaast heeft het meubilair een minimalistisch, Scandinavisch design dat zich thuis voelt in iedere kinderkamer. Het merk heeft verschillende collecties, waaronder Classic, Popsicle en Roomie. Iedere collectie heeft zijn eigen stijl. Doordat kasten binnen een collectie in de regel dezelfde diepte hebben, zijn de kasten makkelijk te combineren.

Classic

Wanneer je een kijkje neemt in ons uitgebreide FLEXA-assortiment kom je veel verschillende kledingkasten tegen. Zo valt je oog wellicht op een ruime Classic kledingkast. De grote kledingkasten van Classic hebben drie deuren en twee lades. In de kast is er voldoende ruimte om kleding op te vouwen en op te hangen. Op zoek naar een iets smallere kast? Ga dan voor een model met twee deuren. Classic kledingkasten zijn verkrijgbaar in whitewash en greywash. Qua handgreepjes heb je keuze uit veel vrolijke kleuren.

Popsicle

Ook in de Popsicle collectie vind je prachtige FLEXA-kledingkasten terug. Bekijk bijvoorbeeld de Popsicle kledingkast met één deur. Dit model is naast een Popsicle kledingkast met twee deuren te plaatsen om een extra groot meubelstuk te creëren. Heeft je kind een kleine kamer? Dan is deze kast ideaal om bijvoorbeeld de ruimte in een hoekje naast het raam of de deur optimaal te benutten.

Nor

Neem een kijkje in de Nor collectie. Hier vind je onder andere geweldige opbergoplossingen voor kleine kamers. Wat dacht je bijvoorbeeld van de lage kledingkast van Nor? Deze Nor kledingkast is onder de Nor hoogslaper te plaatsen, maar ook als je kind geen hoogslaper heeft, staat deze kledingkast prachtig in de slaapkamer. Het is een goede optie voor jongere kinderen, omdat ze bij een lage kast ook makkelijk zelf bij de bovenste plank komen.

Roomie

Roomie kledingkasten zijn te herkennen aan hun tijdloze, Scandinavische design. Je vindt kledingkasten in de Roomie collectie die over softclose beschikken voor extra veiligheid in de kinderkamer. Bekijk bijvoorbeeld de mooie Roomie kledingkast die twee deuren en twee laden heeft. Deze prachtige kast met gladde randen is eenvoudig met andere meubels van FLEXA te combineren.

Welke kledingkast kies ik voor mijn kind?

Welke FLEXA kledingkast je het beste kiest, hangt af van verschillende factoren. Overweeg de grootte van de kinderkamer. In een kleine kinderkamer kan een grote kast de ruimte erg krap laten aanvoelen. Een lage kledingkast of een kast met slechts één of twee deuren is in dit geval vaak een betere optie. Overweeg ook de verschillende kleuren en stijlen die de FLEXA-collecties je te bieden hebben.

Neem een kijkje in het FLEXA-assortiment van Beddies en kies de kledingkast die het best bij jouw kind en zijn of haar kinderkamer past. Zo zal je zoon of dochter optimaal voordeel halen uit zijn of haar nieuwe meubelstuk.

Filters

Merk
Kleur