Filters

Merk
Kleur

Flexa kasten

Heeft je kind meer opbergruimte nodig in zijn of haar slaapkamer? Bekijk dan ons assortiment FLEXA kasten. FLEXA is een Deens merk dat bekendstaat om zijn design en duurzaamheid. Het heeft verschillende collecties, waardoor voor iedere kinderkamer de perfecte opbergoplossing te vinden is. Benieuwd naar wat FLEXA kasten jouw kind te bieden hebben? Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Uit welke FLEXA kasten heb je keuze?

De opbergoplossingen die FLEXA te bieden heeft, zijn oneindig. Of je nu op zoek bent naar een commode voor je allerjongste, een boekenkast voor de voorleesboekjes van je peuter of een kledingkast voor je tiener, je vindt wat je zoekt in de verschillende FLEXA-collecties.

Denk bij FLEXA-collecties aan onder andere Classic, Dots en Roomie. In de Classic collectie vind je mooie FLEXA-kasten in greywash en whitewash. Veel kasten hebben kleurrijke details. Kies bijvoorbeeld voor een Classic garderobe met kerskleurige handgreepjes. Op zoek naar meer kleur in de kinderkamer? Neem dan een kijkje in de Dots collectie. Hier vind je mooie boekenkasten, plankjes en opbergbankjes in vrolijke kleuren. In de Roomie collectie vind je alle soorten kasten met verschillende kleuren handgrepen. Deze zijn perfect te combineren met andere collecties.

FLEXA kasten voor kleine kamers

Ben je op zoek naar opbergoplossingen voor de kleinere kinderkamer? Dan vind je in het FLEXA assortiment van Beddies precies wat je zoekt. FLEXA heeft namelijk verschillende meubelstukken die je helpen om ruimte te besparen.

Heeft je kind een hoogslaper of een halfhoogslaper? Dan kun je onder deze bedden kasten kwijt. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Een andere manier om ruimte efficiënt te gebruiken, is door een mooi opbergbankje uit de Dots collectie te kiezen. In het bankje kan je zoontje of dochtertje speelgoed of boekjes kwijt.

Om de kamer optisch zo groot mogelijk te maken, hou je het best zoveel mogelijk vloeroppervlak leeg. Voeg daarom de hangende boekenkasten uit de Roomie collectie toe. Deze kasten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en deze kun je met elkaar combineren voor een extra speels effect.

Welke kast kies ik voor mijn kind?

Welke FLEXA kast je het beste kiest voor je kind is deels afhankelijk van de slaapkamer. Daarnaast heeft ieder kind andere behoeften. Houdt je zoon of dochter veel van lezen? Kies dan voor een extra grote boekenkast.

Is je kind wat ouder? Dan wil je waarschijnlijk een kledingkast van een groot formaat aanschaffen, zodat alle zomer- en winterkleding er makkelijk in past. Is je kind nog vrij jong? Een kleinere kledingkast is in dit geval een goed idee. Zo houdt je kindje extra veel ruimte over om te spelen. Kies ook voor lage opbergkasten, zodat je zoon of dochter zelf bij al zijn of haar spulletjes kan.

Wil je een kast die voor zowel jonge als oudere kinderen geschikt is? Kies dan zoveel mogelijk voor kasten in neutrale kleuren, bijvoorbeeld kasten uit de Classic collectie. Wanneer je kind dan zijn of haar kamer een make-over wil geven, kunnen de kasten blijven staan. Wil je juist een extra vrolijke kinderkamer creëren? Kies dan voor de kleurrijke Dots kasten.

Een FLEXA kast kopen bij Beddies

Bij Beddies vind je kasten van FLEXA voor ieder kind. Overweeg de hobby’s en de persoonlijkheid van je kind, alsook de grootte van de kamer wanneer je kasten wilt kopen. Zo weet je zeker dat je de leukste kast koopt bij Beddies waar je zoon of dochter lang plezier van zal hebben!

Filters

Merk
Kleur