Lifetime hoogslaper 177h all-in-one wit

 4280,00

Levering op afspraak in ca. 3 - 4 week

Officieel LIFETIME verkooppunt

Persoonlijk & deskundig advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Snelle & Gratis bezorging vanaf €50 in NL 

Veilig betalen met beveiligde verbinding

Informatie over Lifetime hoogslaper 177h all-in-one wit

Productomschrijving

Met deze Lifetime All-in-one hoogslaper van 177 cm hoog in het wit kun je perfect gebruikmaken van de ruimte onder het bed. Het flexibele kastensysteem kan naar wens ingedeeld worden. Liever de lades links? Of de locker naar rechts? Geen probleem! Door voor dit bed met kasten te gaan heb je geen kledingkast meer nodig.

Ook krijg je bij dit bed een handige trapkast voor extra opbergruimte. De helft van het hoofdbord kan weggelaten worden voor een eenvoudige instap. Deze trapkast kan zowel links als rechts geplaatst worden.

De hoogslaper is gemaakt van massief grenenhout en is afgewerkt met milieuvriendelijke lak. De kastjes zijn gemaakt van grenen en MDF. Het bed is op een later moment ook om te bouwen naar een ander type bed. De kastjes kun je dan bijvoorbeeld los hebben staan. Zo gaat het dus een Lifetime mee. Een standaard lattenbodem is inbegrepen. Wil je liever een luxe bodem? Bestel dan ook de upgrade mee.

De afgebeelde handgrepen zijn niet inbegrepen. Er zijn verschillende handgrepen beschikbaar en gezien iedereen een andere smaak heeft kun je deze dus los mee bestellen. Je hebt er 8 nodig. Bekijk hier alle handgrepen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

47406-10

EAN

5712521131976

Merk

Lifetime

Materiaal

Grenen, MDF

Afmetingen in CM

257L x 102B/132B x 177H

Kleur

Wit

Filters