Flexa Study Woody kantelbaar bureau – greywash / blush

 719,00

Levering op afspraak in 2 - 3 week

Informatie over Flexa Study Woody kantelbaar bureau – greywash / blush

Productomschrijving

Het Flexa Study Woody bureau in greywash en blush is een veelzijdig en functioneel meubelstuk, speciaal ontworpen om jongere kinderen te begeleiden tijdens hun leer- en groeiproces, en zich aan te passen aan hun veranderende behoeften naarmate ze opgroeien.

Dit bureau biedt een ergonomisch verantwoorde werkplek die geschikt is voor verschillende leeftijdsgroepen, van jonge kinderen tot tieners. Het creëert de ideale omgeving voor diverse taken, zoals huiswerk, hobby’s en creatieve projecten, waardoor je kind klaar is om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Met de mogelijkheid om in hoogte te verstellen, biedt het Woody bureau de flexibiliteit die nodig is om een optimale zithouding te bereiken. De hoogte is aanpasbaar van 50 tot 83 cm, terwijl het bureaublad tot 35 graden kan worden gekanteld. Dit kantelmechanisme kan zelfs door wat oudere kinderen eenvoudig worden bediend, waardoor ze regelmatig van werkhouding kunnen veranderen en comfortabel kunnen blijven zitten gedurende langere perioden.

Het bureau heeft een verfijnd Scandinavisch ontwerp, met zachte kleuren en afgeronde hoeken, gecombineerd met de warmte van grenenhout. Deze sculpturale esthetiek voegt een eigentijdse en artistieke uitstraling toe aan elke kinderkamer.

Met duurzaamheid en kwaliteit in gedachten is het Woody bureau volledig vervaardigd van gecertificeerd hout, wat zorgt voor een milieuvriendelijk en verantwoord ontwerp. Dit bureau is verkrijgbaar in een scala aan kleurencombinaties, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij de stijl en inrichting van de kamer.
Bekijk hier alle Study bureaus >>>

Kortom, het Flexa Study Woody bureau is niet alleen een functioneel en aanpasbaar meubelstuk, maar ook een prachtig ontworpen element dat bijdraagt aan een inspirerende en productieve leeromgeving voor opgroeiende kinderen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

82-50176-515

EAN

5706459144931

Collectie

Study, Woody

Kleur

Greywash, Grijs, Roze

Merk

Flexa

Afmetingen in CM

120B x 70D x 75H

Materiaal

MDF, Metaal, Massief grenen

Garantie

2 jaar

Filters